Totul Despre Nutraceutice?

Totul Despre Nutraceutice?

O condiție care blochează obișnuiește funcție a corpului este definit ca o boala.

Boala Lyme poate fi o boală greu de diagnosticat, mai ales în ultimele etape, deoarece simptomele sale sunt, de asemenea, partajate de alte, mai multe condiții comune, cum ar fi infecții, sau artrita.


În timp ce erupții cutanate caracteristice poate oferi un indiciu important, nu toată lumea cu boala Lyme se va dezvolta erupții cutanate.

Antibioticele sunt puternice medicamente care luptă împotriva infecțiilor bacteriene. Ei ucide bacteriile sau de a le opri de la reproducere, care permite apararea naturala a organismului de a elimina agenții patogeni. Utilizate corect, antibioticele pot salva vieți. Dar crește rezistența la antibiotice este reducerea eficacitatea acestor medicamente. De a lua un antibiotic ca regia, chiar și după ce simptomele dispar, este cheia pentru a vindeca o infecție și prevenirea dezvoltarea bacteriilor rezistente.

Evitați să luați sansele cu sex neprotejat. Boli cu transmitere sexuala, precum Chlamydia, gonoreea sau sifilisul sunt devastatoare pentru organism, și poate chiar împiedica de la a fi capabil de a avea copii în viitor. Alte boli transmisibile ca virusul imunodeficientei umane sau HIV și sindromul imunodeficienței dobândite-mai cunoscut sub numele de SIDA - ar putea deteriora funcția de organism și duce chiar la deces.

În plus, Institutul Australian de Sănătate și asistență socială este finanțat cu sprijinul național de supraveghere și monitorizare a bolilor vasculare, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul zaharat și boală cronică de rinichi, pentru a ajuta la reducerea de sănătate, sociale și economice povara acestor boli.

sănătate, wellness, nutriție alimente

Diabet și prediabet sunt cele mai frecvente endocrine sau hormonale, boli în Statele Unite, UN 2014 raportul CDC indică faptul că 29.1 milioane de Americani - aproximativ 9 la sută din populație, au diabet zaharat, și un alt 86.

0 milioane de persoane au prediabet. Aproximativ 95 la sută din persoanele cu diabet au diabet de tip 2. Boli tiroidiene, de asemenea, apare frecvent în rândul Americanilor.

Liniile directoare de la Asociația Americană de Endocrinologie Clinică și Colegiul American de Endocrinologie indică faptul că aproximativ 5 până la 9% din populația SUA avea hipotiroidism, o scăderea activității glandei tiroide. Un alt 1% au hipertiroidism, cu exces de hormoni tiroidieni.