Sindromul Asherson

Sindromul Asherson

Ca orice animal de companie, porc de guineea dumneavoastră depinde de tine complet pentru sănătatea și bunăstarea. Cele mai profesioniști de sănătate mintală practică în una dintre cele cinci tipuri de psihoterapie: psihanaliza, psihoterapia psihodinamică, cognitivă, terapie, terapie de comportament, sau interpersonala. Psihanaliza este cea mai veche formă de psihoterapie și a fost dezvoltată de Sigmund Freud în prima parte a secolului 20. Persoana de obicei se afla pe o canapea în biroul terapeutului 4 sau 5 ori pe săptămână și încearcă să spună ce vine în mintea lui, o practică numită liberă asociere.

Roche pionier utilizarea de diagnostic companion pentru medicamente de cancer. Biomarker teste acum frecvent informa deciziile de tratament.

Dar asta este doar începutul. Tehnologii, cum ar fi next-generation sequencing poate mapa un individ plin de machiaj genetice, mutații tumorale , și alte definire caracteristici moleculare pentru a găsi cel mai adecvat tratament.

Lichid biopsii ne poate permite să neinvaziv urmări cum un cancer evoluează în timp și adapteze tratamentul în mod corespunzător. Și digitale suport pentru decizii clinice pune cantități masive de date în mâini de medici, facilitând discuțiile lor și care să le permită să facă cea mai bună decizie cu privire la tratament pentru pacient.

Un vaccin este un preparat biologic care îmbunătățește imunitatea la o anumită boală. Un vaccin care conține de obicei un agent care seamana cu o boala cauzatoare de microorganisme și este de multe ori făcută de slăbit sau ucis forme de microbi sau toxinele sale. Agentul stimulează sistemul imunitar al organismului de a recunoaște ca străine, distruge-l, și "minte", astfel că sistemul imunitar poate identifica mai ușor și de a distruge oricare dintre aceste microorganisme care se întâlnește mai târziu. Sistemul imunitar al organismului reacționează la vaccinuri ca în cazul în care conțin un real agent patogen, chiar dacă vaccinul în sine nu este capabil de a provoca boala. Deoarece vaccinurile sunt utilizate pe scară largă în Statele Unite, mai multe o dată-boli comune—poliomielita, rujeola, difterie, tuse convulsivă, oreion, tetanos, și anumite forme de meningita—sunt acum rare sau bine controlate.

Toți ne dorim să arătăm cât mai bine, și, uneori, asta înseamnă un pic de ajutor din exterior de profesioniști, care se specializează în acest domeniu: a Face sigur că arăți bine. Ca orice altă decizie referitoare la modificarea corpului, dumneavoastră profesionale de medic dentist cosmetice ar trebui să fie abordate în același mod ca și cum ați aborda orice competente profesionale de îngrijire a sănătății. Acest lucru înseamnă a pune întrebări pentru a asigurați-vă că știți toate faptele înainte de scufundare cu capul înainte în orice procedură care implică corpul tau. Acest lucru este valabil pentru dintii la fel de bine.

Sindromul Rett - un X-legate genetic tulburare a creierului, care de obicei devine evident după 6 până la 18 luni la femele.


Simptomele includ probleme cu limba, coordonare și mișcări repetitive. Adesea există o creștere mai lentă, probleme de mers pe jos, și un cap mai mic ca dimensiune. Complicatiile pot include convulsii, scolioza, si probleme cu somnul. Nu există niciun tratament pentru sindromul Rett, tratamentul este îndreptat la ameliorarea simptomelor.

Anticonvulsivante pot fi folosite pentru a ajuta cu convulsii, și educație specială, fizioterapie, și bretele pot fi de asemenea utile.