Mai Importante Știri

Mai Importante Știri

Tratamentul pentru boala coronariana (CHD) poate ajuta la gestionarea simptomelor și a reduce riscul de probleme suplimentare. Cele mai severe efecte de o boală psihică, cu atât mai dificil poate fi să se angajeze într-un tratament psihologic, deși tratamentul poate fi încă utilă. În aceste cazuri, este probabil ca medicamente și practice de sprijin vor fi necesare în plus față de orice terapie psihologica.

Deși rezultatele studiilor sunt controversate, rapoarte de substante Nutritive de revizuire, există dovezi că vitamina D contribuie la dezvoltarea si progresia de NAFLD, și că doze mari de suplimente pot ajuta la tratarea leziunilor hepatice cauzate de NAFLD și steatohepatitis nealcolizate.

În conformitate cu un alt comentariu publicat în substanțe Nutritive, în aprilie 2018, deficit de vitamina D este mai frecventă la pacienții cu NAFLD, comparativ cu persoanele sanatoase.

Boli respiratorii cum ar fi bronsita si emfizem aparțin unei clase de boli numita BPOC sau bronhopneumopatia cronică obstructivă. National Heart, lung si Institutul de Sange recomandă renunțarea la fumat, pentru a preveni BPOC, deoarece este cel mai mare factor de risc.

Rezista presiunii de a bea, indiferent de varsta. Bea afecteaza organele vitale, indiferent de cât de mult te consuma, avertizează Colegiul Băut de Prevenire. Bei poate duce la boli cum ar fi hepatita, sau inflamație a ficatului.

Alcoolul poate provoca o creștere a tensiunii arteriale, care pune presiune suplimentară asupra inimii de a pompa sânge oxigenat la celule și țesuturi ale corpului, inclusiv creierul.

Unele boli transmisibile, epidemiilor sunt ciclice, cu piroane în cazurile în care apar sezonier sau într-un alt model previzibil. Gripa, sau gripa, este un exemplu comun. În Statele Unite, sezonul gripei se produce în lunile de iarnă, de obicei, ajungând la niveluri epidemice într-o chestiune de săptămâni.

Global epidemiilor de gripa - cunoscut sub numele de pandemii - sunt deosebit de devastatoare, cum ar fi așa-numita pandemie de gripă porcină din 2009-2010. Alte boli infecțioase care pot provoca epidemii ciclice includ meningita, rujeola și rotavirus, un diareice boală. Vaccinuri împotriva acestor boli reduce substanțial posibilitatea de epidemii, atunci când un număr suficient de oameni sunt pe deplin vaccinate.